Speeltuin

El Fadel
Hajar El Fadel
L00289
Contact informatie
Utrecht
Details
Ik ben de afgelopen tijden werkzaam geweest als: kindercoach, volwassene coach en persoonlijke begeleider. Voor dat ik Zzp’r was heb ik ook enige ervaring met buurtspeeltuinen.
Op dit moment zet ik mij in voor kansarmen jongeren, waarbij ik activiteiten plan, evenementen organiseer. Ik begeleid deze activiteiten samen met mede collega’s.
Ik vind het belangrijk dat er per persoon wordt gekeken welke behoeftes en/of zorg er nodig is. Het is belangrijk dat hierin ook wordt gekeken naar de mening van de persoon in kwestie zelf en hoe dit wordt ervaren. Ook ben ik in staat om risico’s te signaleren/observeren en linken te leggen tussen bepaalde situaties. Naar mijn mening is het niet belangrijk dat het einddoel in een korte periode wordt behaald, maar dat de kleine stapjes die worden maakt ook als vooruitgang moeten worden gezien. Mijn geschiktheid voor deze vacature is te vinden in het feit dat ik met zowel mijn opleiding, ervaringen en persoonlijke eigenschappen een aanwinst ben. Naast mijn opleiding heb ik diverse vormen van werkervaring opgedaan.
Correspondentie

Laatst ontvangen

  • Geen nieuwsbrieven verzonden
Overige informatie
Bestanden