Uitnodiging: Uitreiking JOGG-Teamfit Topprestatie Natuurspeeltuin de Hoef

Uitnodiging:

Uitreiking JOGG-Teamfit Topprestatie, Natuurspeeltuin de Hoef

 

We hebben wat te vieren!  

De afgelopen tijd is Natuurspeeltuin de Hoef aan de slag gegaan met een gezonder voedingsaanbod. Om zo van de gezondere keuze, de gemakkelijke keuze te maken. En met succes! Om deze reden ontvangt de speeltuin binnenkort de Topprestatiebadge Voeding van JOGG-Teamfit. Dit willen we graag samen met jou vieren.

 

Laat je inspireren!

Naast de uitreiking van de Topprestatiebadge willen we je vooral ook inspireren. De speeltuin vertelt graag meer over wat zij doen om hun voedingsaanbod gezonder te maken en kinderen te laten zien dat gezond naast lekker, vooral ook erg leuk kan zijn! Wethouder Eelco Eerenberg zal de bijeenkomst aftrappen en de Topprestatie overhandigen. Hierna krijgen we een lekkere kom vers gemaakte soep, is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en kan je samen met kinderen deelnemen aan de volgende activiteiten:

  • Hoef Geurwedstrijd. Hoe goed is jouw reukzin? Kun jij geblinddoekt basilicum onderscheiden van oregano? Herken je kruidnagel of steranijs? Doe de test en raad alle geuren goed!
  • Smaakwater. Maak je eigen water met een smaakje. Wat dacht je van Gember-citroen? Of Rozemarijn-framboos? Maak je eigen persoonlijke water met een twist!

 

Wanneer?

Dinsdag 13 december, vanaf 14:30 tot 15:30/16:00 – Natuurspeeltuin de Hoef (Hogeweide 6a, Utrecht)

 

Aanmelden?

Je kan hiervoor aanmelden via deze link. Voor meer informatie of vragen neem contact op met Lennert Schuttenbeld (lennert.schuttenbeld@teamfit.nl)

 

Hopelijk zien we je binnenkort!  

image001.pngimage004.png

 

Kwartiermakers, Janneke Baan & Alexander van den Kommer

JOGG-Teamfit coach, Lennert Schuttenbeld 

Natuurspeeltuin de Hoef