uitleg

De invalpool is opgezet om speeltuinen de mogelijkheid te bieden om vacatures te posten. Invalkrachten kunnen reageren op deze vacatures om zich aan te melden. Via een kort workflow-proces kan de speeltuinmaker en invalkrachten de inzet bekrachtigen.

Als invalkracht

  1. In het kalender-overzicht met vacatures klik je een interessante openstaande vacature aan, herkenbaar aan de blauwe link. Er opent zich dan een popup waarin je je emailadres kunt achterlaten. Een groenkleurige link geeft aan dat de vacature al ingevuld is.
  2. Na het opslaan wordt een e-mail naar het opgegeven adres gestuurd waarmee je de aanmelding moet bevestigen. Na de bevestiging wordt je aanmelding verstuurd naar de betreffende speeltuin.
  3. Vervolgens moet je wachten op de reactie van de speeltuin.

Als speeltuinmaker

Als speeltuinmaker kun je nieuwe vacatures aanmaken via het menu 'beheer'.

  1. Klik met je muis op de bewuste datum, dan opent zich een pop-up waar je de vacature kunt opgeven.
  2. Vul een datum, begin, en eindtijd in.
  3. Selecteer de speeltuin die het betreft (in de dropdown staan alleen die speeltuinen waar je recht toe hebt).
  4. Met de herhaal aantal en frequentie kun je de vacature een aantal keer kopieren, bijvoorbeeld als je een vacature hebt voor een aantal woensdag-middagen.

Verwerking van een aanmelding gebeurd via een email.

  1. Na een aanmedling krijgt de speeltuinmaker een email met daarin twee knoppen: 'accepteer' of 'wijs af'. Beide knoppen openen een een webpagina waarmee de aanmelding verwerkt wordt.
  2. De invalkracht krijgt automatisch een mailtje met de acceptatie of afwijzing. In het mailtje wordt ook je emailadres getoond zodat de invalkracht contact met je kan opnemen.