Kerstnieuwsbrief Utrechtse Speeltuinen December 2021

Beste speeltuinen, partners en alle geinteresseerden,

 

Juist deze week is er helaas weer sprake van een strengere lockdown en moeten we het jaar afsluiten met een aantal beperkende maatregelen. Maar zelfs met alle beperkingen en lastige maatregelen vanwege corona zijn we ook dit jaar weer trots op de Utrechtse speeltuinen. 

 

Zo heeft Samen Spelen een geweldige impact gemaakt in Utrecht. Uiteindelijk willen we zorgen dat iedereen in Utrecht welkom is om te spelen en dat de speeltuinen dit zowel op fysiek als sociaal vlak mogelijk kunnen maken. Gemeente Utrecht is een van de partners die het SamenSpeelAkkoord twee jaar geleden heeft ondertekend. Inmiddels hebben er al mooie ontwikkelingen en resultaten plaatsgevonden. Wil jij ook de samenspeeltuinen ontdekken?! Bekijk hier de fietstour waar langs drie samenspeeltuinen in Utrecht is gefietst. 

 

Zet jij in 2022 ook je Samen Speel Bril op en heb je ook zo'n zin om het avontuur op te zoeken in de Utrechtse speeltuinen?

 

We wensen iedereen hele fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond 2022 waarin veel samen en avontuurlijk gespeeld kan worden!

 

Janneke en Alexander

Kwartiermakers Utrechtse Speeltuinen van de Toekomst

Kerst US.jpeg

De Samen Speel Brillen komen naar de speeltuinen toe: 100 % welkom, 70 % van de speelaanleidingen is bereikbaar voor iedereen en 50% is gericht op het stimuleren van ontmoeting en samen spelen.


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Meld je af via info@speeltuinen.org